Sphera integrert ventilator B 65 cm, hvit

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 25 390

Ventilatorhette til vegg 65 cm

Justerbar og forsinket stopp: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avslåing av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og for å forhindre dårlig lukt forårsaket av opphopning av fett.
Lysindikator for regenerering av Long Life-filtre: Long Life-luktfilteret fanger opp alle luktene som finnes i matlagingsdampene, og garanterer ren luft på kjøkkenet ditt. Det trenger ikke byttes like ofte som et vanlig aktivert kullfilter, det kan regenereres hver 3.-4. måned, og i alle fall etter bruksfrekvensen på hetten, med vanlig vask i oppvaskmaskinen på ca. 70 ° C uten noen form for vaskemiddel, etterfulgt av tørking i ovnen i 30 minutter ved 70 ° C. For å holde effektiviteten høy, anbefales det å bytte Long Life-filteret etter 6/8 regenereringssykluser.
24H komfort: Denne funksjonen gjør det mulig å rense luften på kjøkkenet når koketoppen og kjøkkenhetten ikke brukes. Luftavtrekkssykluser aktiveres med programmerte tidsintervaller: 5 min PÅ – 25 min AV. Disse tidsstyrte syklusene renser luften for vedvarende lukt som sigarettrøyk, vaskemidler og stillestående og tett lukt. Denne funksjonen er enkel å aktivere og deaktivere ved behov, eller den kan stå på i en hel 24-timers syklus, hvoretter den automatisk slås av.
Omkretsavsug: Dette består av et mekanisk system som bokstavelig talt tvinger, skyver, kokedampene trekkes ut langs en spalte som går langs omkretsen av kjøkkenhetten. Dette systemet øker avtrekksytelsen samtidig som det reduserer støyutslipp fra kjøkkenhetten. Design og utseende er også forbedret ettersom fettfiltrene ikke lenger er synlige.
Mykt PÅ/AV-lys: Denne funksjonen styres elektronisk og øker eller demper lyset gradvis når den slås på og av, noe som gir forbedret og behagelig lysytelse.
Slow Motion-åpning: Denne funksjonen som er integrert i Sphera-komfyrhetten beveger glassfronten for å skape en korrekt avtrekksoverflate. Som navnet er denne bevegelsen langsom og presis, noe som forbedrer kombinasjonen mellom ekstraksjonsytelse, stil og teknologi.

Stål og hvitt herdet glass
Resirkulering med Long Life-filter (*)
Betjening Berøringsskjerm 3S + B
Lys LED 2×1,2W – 3000K
Maks luftmengde 886 m3/t (kanal ut versjon)
Total effekt i W 352,4 W
Lydnivå 63 dB(A)
Energiklasse A

Varenr.
102133
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×