Opera integrert ventilator B 90 cm, sort

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 25 290

90 cm ventilator til vegg

Justerbar og forsinket stopp: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket stopp av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og for å forhindre dårlig lukt forårsaket av opphopning av fett.
Lysindikator for kullfilterbytte: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når det aktive kullfilteret må skiftes. Dette filteret er designet for å absorbere lukt som produseres under matlaging. Det er av ytterste viktighet å skifte ut disse filtrene regelmessig, da de mister effektiviteten og luktfangstevnen.
Omkretsavsug: Dette består av et mekanisk system som bokstavelig talt tvinger, skyver, kokedampene trekkes ut langs en spalte som går langs omkretsen av kjøkkenhetten. Dette systemet øker avtrekksytelsen samtidig som det reduserer støyutslipp fra kjøkkenhetten. Design og utseende er også forbedret ettersom fettfiltrene ikke lenger er synlige.

Bredde 90 cm
Stål + svart herdet glass
Betjening Berøringsskjerm 3S + B
Lys LED 5 x 1,5 W – 3000K
Maks luftmengde 886 m3/t
Total forbruk i watt 357,5 W
Lydnivå 63 dB(A)
Energiklasse A

Varenr.
102128
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×