Masai takventilator med plasmafilter, B 100 cm, hvit

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 39 090

Takventilator med plasmafilter

Justerbar og forsinket stopp: en funksjon som lar deg stille inn forsinket nedstenging av produktet, slik at det gjenopprettes på kortest mulig tid, riktig nivå av luftrenslighet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Automatisk advarsel brukeren om behovet for å rengjøre metallfilteret for å fange opp fett i luften. Riktig rengjøring av disse filtrene sikrer beskyttelse av interne komponenter til hetten og genererer ikke vond lukt på grunn av fett som fanges opp i tid.
24h Confort: funksjon designet for å rense luften i rommet når koketopp og hette ikke brukes. Funksjon som genererer rytmisk syklusinntak over tid: 5 min PÅ – 25 minutter AV og skapt for å rense luften av latente lukter og rester som tobakksrøyk, luftrensere eller andre lukkede eller stillestående. Funksjonen aktiveres og/eller deaktiveres enkelt, eller forblir aktiv til utløpet av tiden da 24H vil slå seg av automatisk.
Plasmafilterteknologi: garanterer en luktreduksjonskapasitet på 95 % (EN 61591), samt total eliminering av alle virus, mikrober og bakterier som finnes i luften.

Resirkulering med plasmateknologi
Betjening Radiofjernkontroll 3S + B
Lys LED 3 x 1,3W – 3000K
Maks luftmengde 450 m3/t
Total effekt i W 201 W
Lydnivå 69 dB(A)

 

Varenr.
102109
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×