Fly Induksjon med ventilasjon, B 86 cm. 4 soner med brofunk

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 25 752
Før
kr 32 190
Rabatt
kr 6 438

86 cm induksjonstopp med ventilasjon.

Justerbar og forsinket stopp. Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avstenging av kjøkkenviften som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter. Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring.
Long Life-luktfilterregenereringsadvarsel: Automatisk advarsel til brukeren om at Long Life-luktfilteret må regenereres. Takket være sin spesielle struktur og sammensetning kan dette filteret regenereres, og gjenopprette dets evne til å fange opp lukt til de beste effektivitetsnivåene. Kontrollpanelet vil varsle hver gang det er nødvendig å regenerere den (oppvaskmaskin + ovnstørking 100 °C x 10min).
Materialer av høy kvalitet. Klaffens ytre overflate er laget av samme glass som koketoppen, noe som gir et sømløst utseende. Alle innvendige deler er laget av rustfritt stål.
Funksjonalitet. Klaffen lukkes, hindrer at alt ved et uhell faller inn og hindrer lukt i å slippe ut.
Enkel rengjøring. Fettfilteret og drypppannen i stål designet for å fange opp fett og væsker kan løftes ut selv med klaffen på plass.
Glassklaffen kan også fjernes helt for å gjøre det lettere å rengjøre innvendig.
Ikke bare overflødig væske som følge av utilsiktet vannfall under tilberedning, men fremfor alt væsken som dannes på grunn av akkumulering av kondens, samles i et brett. En ventil som er lett å åpne, lar deg enkelt tømme disse overflødige væskene.
Driftssikkerhet. Alle væsker, inkludert kondensat, samles i et internt brett komplett med tømmeventil. En elektronisk sensor varsler når brettet er fullt og stopper av sikkerhetsgrunner motordriften til den er tømt.
Tilpasningsevne og designfrihet. Produktet kan installeres i hvilken som helst baseenhet som måler minst 90 cm bred og 60 cm dyp. Den teleskoperer i både høyde og dybde, og for dypere baseenheter kan motoren enkelt roteres og plasseres bak.
Installasjon. Det er mulig å installere induksjonstoppen non-flush eller flush uavbrutt på toppen (filotop).
Strategisk plassert motor. Motoren er plassert i sokkelen, vekk fra brukeren, noe som gjør det mer stillegående og enklere for induksjonstoppen å betjenes av feltingeniører uten å måtte fjerne platetoppen fra benkeplaten.
Kanal ut/Resirkulering, med et enkelt sett (valgfritt) kan hetten byttes fra kanal ut (med rør) til resirkulering (uten rør). Settet kan enten være med Long Life aktivert kull (regenererbart i ovnen) eller med den nye plasmateknologien.

Bredde 86 x 52
Sort glasskeramikk
Kokesoner 4
Sone 1 1,5 – 2,0 kW
Sone 2 1,5 – 2,0 kW
Sone 3 1,5 – 2,0 kW
Sone 4 1,5 – 2,0 kW
Total effekt i watt 7,2 kW
Brosoner 2
Effektnivåer 9

Ventilator
Maks luftmengde 684 m3/t
Total effekt i watt 275 W
Lydnivå 68 dB(A)
Betjening Berøringsskjerm 3S+B
Energiklasse A

 

Varenr.
102102
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×