Blade veggventilator B 60 cm sort

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 11 490

Ventilatorhette til vegg 60 cm

Justerbar og forsinket stopp: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avslåing av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og til
forhindre dårlig lukt forårsaket av opphopning av fett
Lysindikator for kullfilterbytte: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når det aktive kullfilteret må skiftes. Dette filteret er designet for å absorbere lukt som produseres under matlaging. Det er av ytterste viktighet å skifte ut disse filtrene regelmessig, da de mister effektiviteten og luktfangstevnen.
24H komfort: Denne funksjonen gjør det mulig å rense luften på kjøkkenet når koketoppen og kjøkkenhetten ikke brukes. Luftavtrekkssykluser aktiveres med programmerte tidsintervaller: 5 min PÅ – 25 min AV. Disse tidsstyrte syklusene renser luften for vedvarende lukt som sigarettrøyk, vaskemidler og stillestående og tett lukt. Denne funksjonen er enkel å aktivere og deaktivere ved behov, eller den kan stå på i en hel 24-timers syklus, hvoretter den automatisk slås av.
Omkretsavsug: Dette består av et mekanisk system som bokstavelig talt tvinger, skyver, kokedampene trekkes ut langs en spalte som går langs omkretsen av kjøkkenhetten. Dette systemet øker avtrekksytelsen samtidig som det reduserer støyutslipp fra kjøkkenhetten. Design og utseende er også forbedret ettersom fettfiltrene ikke lenger er synlige.

Stål og svart hvitt herdet glass
Betjening Berøringsskjerm 3S + B
Lys LED 2 x 1,2 W – 3000K
Maks luftmengde 754 m3/t
Total effekt i W 277,4 W
Lydnivå 64 dB(A)
Energiklasse A

 

Varenr.
102134
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×