Ambient ventilator B 90 cm, sort

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 20 390

90 cm ventilatorhette til vegg

Justerbar og forsinket stopp: en funksjon som lar deg stille inn forsinket stopp av motoren, slik at det gjenopprettes på kortest mulig tid, riktig nivå av luftrenslighet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Automatisk advarsel brukeren om behovet for å rengjøre metallfilteret for å fange opp fett i luften. Riktig rengjøring av disse filtrene sikrer beskyttelse av interne komponenter til hetten og genererer ikke vond lukt på grunn av fett som fanges opp i tid.
Lysindikator for erstatning av kullfilter. Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når det aktive kullfilteret må skiftes. Dette filteret er designet for å absorbere lukt som produseres under matlaging. Det er av ytterste viktighet å skifte ut disse filtrene regelmessig, da de mister effektiviteten og luktfangstevnen.
24 timers komfort. Denne funksjonen gjør det mulig å rense luften på kjøkkenet når koketoppen og kjøkkenhetten ikke er i bruk. Luftavtrekkssykluser aktiveres med programmerte tidsintervaller: 5 min PÅ – 25 min AV. Disse tidsstyrte syklusene renser luften for vedvarende lukt som sigarettrøyk, vaskemidler og stillestående og tett lukt. Denne funksjonen er enkel å aktivere og deaktivere ved behov, eller den kan stå på i en hel 24-timers syklus, hvoretter den automatisk slås av.
Perimeteraspirasjon: Dette består av et mekanisk system som bokstavelig talt tvinger, skyver, kokedampene trekkes ut langs en spalte som går langs omkretsen av kjøkkenhetten. Dette systemet øker avtrekksytelsen samtidig som det reduserer støyutslipp fra kjøkkenhetten. Design og utseende er også forbedret ettersom fettfiltrene ikke lenger er synlige.

Bredde 90 cm
Stål + svart herdet glass
Betjening Berøringsskjerm 3S + B
Lys LED 2 x 1,2W – 3000K
Maks luftmengde 721 m3/t (kanal ut versjon)
Total forbruk i watt 352,4W
Lydnivå 55 dB(A)
Energiklasse A


 

 

Varenr.
102127
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×