Sliver integrert ventilator B 90 cm, stål

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 15 190

Ventilatorhette 90 cm integrert med kondensoppsamling

Justerbar og forsinket stopp: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avslåing av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og for å forhindre dårlig lukt forårsaket av opphopning av fett.
Lysindikator for regenerering av Long Life-filtre: Long Life-luktfilteret fanger opp alle luktene som finnes i matlagingsdampene, og garanterer ren luft på kjøkkenet ditt. Det trenger ikke skiftes like ofte som et normalt aktivert kullfilter, det kan regenereres hver 3-4 måned, og uansett i henhold til bruksfrekvensen på hetten, med vanlig vask i oppvaskmaskinen på ca. 70 ° C uten noen form for vaskemiddel, etterfulgt av tørking i ovnen i 30 minutter ved 70 ° C. For å holde effektiviteten høy, anbefales det å skifte Long Life-filteret etter 6/8 regenereringssykluser.
Perimeteravsug: Dette består av et mekanisk system som bokstavelig talt tvinger, skyver, kokedampene trekkes ut langs en spalte som går langs omkretsen av kjøkkenhetten. Dette systemet øker avtrekksytelsen samtidig som det reduserer støyutslipp fra kjøkkenhetten. Design og utseende er også forbedret ettersom fettfiltrene ikke lenger er synlige.
Advarsel om oppsamlingsbrett for full kondensvæske.
Lys, mulighet for å holde lyset på selv med lukket klaffe.

Betjening Electronic Soft Touch 3S + B
Lys LEDSTRIP 6W-3000K
Maks luftmengde 635 m3/t
Total effekt i W 426 W
Lydnivå 63 dB(A)
Energiklasse A

Se video

Varenr.
102116
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×