Perfect 80 cm induksjon med ventilasjon

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 23 672
Før
kr 29 590
Rabatt
kr 5 918

80 cm induksjonstopp med ventilasjon

 

Justerbar og forsinket stopp. Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avstenging av kjøkkenviften som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Vedlikeholdsadvarsel for fettfilter: Automatisk advarsel om behovet for rengjøring av fettfilteret. Riktig rengjøring av disse filtrene garanterer beskyttelse av de indre komponentene i hetten og forhindrer spredning av dårlig lukt som genereres av fettet som fanges opp over tid.
Lysende advarsel for regenerering av Long Life-keramisk luktfilter: Long Life-luktfilteret, takket være dets 80 % effektivitet, fanger opp alle luktene som finnes i matlagingsdampene, og sikrer ren luft i kjøkkenet ditt. Det trenger ikke byttes ut like ofte som et normalt aktivert kullfilter, det kan faktisk regenereres hver 2.-3. måned, og i alle fall i henhold til bruksfrekvensen av hetten, ved å sette den i ovnen kl. temperatur på 200 °C i 60 minutter. Det anbefales å bytte Long Life-filteret etter 6/8 regenereringssykluser. De 4 patronene som inneholder luktfilteret kan enkelt fjernes fra toppen etter fjerning av klaffen.
Åpningsklaff i glass. Takket være en sensor slår den automatisk av suget når det lukkes. Den er lett å fjerne for innvendig rengjøring.
Når suget ikke er i drift, forhindrer den lukkede klaffen utilsiktet fall av mat og andre gjenstander. Det forhindrer også frigjøring av ubehagelige lukter på grunn av fettavleiring som holdes tilbake av filteret over tid.
Metallfettfilteret og fettbrettet kan enkelt tas av ovenfra etter at klaffen er fjernet. De kan vaskes i oppvaskmaskin.
Vanntett motor. Den nye patenterte vannbestandige motoren unngår brudd selv ved kontakt med den.
Tilpasningsevne og designfrihet, systemet kan tilpasses alle typer rom takket være muligheten for luftutløp mot gulvet eller bakover mot veggen.
Strategisk plassering av motoren, motoren plassert rett under glasset garanterer rask installasjon og fullstendig tilgjengelig plass i sokkelen for skuffene.
Installasjon, Det er mulig å installere induksjonstoppen non-flush eller flush uavbrutt på toppen (filotop).
Kanal ut/resirkulering, med et enkelt filtersett (valgfritt) kan hetten transformeres fra avtrekk (med rør) til filtrering (uten rør). Settet er basert på Long Life-teknologi (regenererbar i ovnen) og garanterer en eliminering av lukt med ca. 80 %.

Bredde 80x52cm
Sort glasskeramikk
Kokesoner 4
Sone 1 2,1 – 3,0 kW
Sone 2 2,1 – 3,0 kW
Sone 3 2,1 – 3,0 kW
Sone 4 2,1 – 3,0 kW
Total forbruk i watt 3,0 – 5,0 – 7,4 kW med effektbegrensning
Brosoner 2
Betjening Skyveknapp
Effektnivåer 9+Booster

Ventilator
Maks luftmengde 700 m3/t
Total forbruk i watt 220 W
Lydnivå 63 dB(A) ved maksimal hastighet
Betjening Skyveknapp
Hastighetsnummer 9+Booster
Energiklasse A++

Varenr.
102104
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×