Mood veggventilator B 86 cm, sort

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 17 790

Ventilatorhette til vegg 86 cm

Justerbar og forsinket stopp: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avslåing av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og til
forhindre dårlig lukt forårsaket av opphopning av fett
Lysindikator for kullfilterbytte: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når det aktive kullfilteret må skiftes. Dette filteret er designet for å absorbere lukt som produseres under matlaging. Det er av ytterste viktighet å skifte ut disse filtrene regelmessig, da de mister effektiviteten og luktfangstevnen.
24H komfort: Denne funksjonen gjør det mulig å rense luften på kjøkkenet når koketoppen og kjøkkenhetten ikke brukes. Luftavtrekkssykluser aktiveres med programmerte tidsintervaller: 5 min PÅ – 25 min AV. Disse tidsstyrte syklusene renser luften for vedvarende lukt som sigarettrøyk, vaskemidler og stillestående og tett lukt. Denne funksjonen er enkel å aktivere og deaktivere ved behov, eller den kan stå på i en hel 24-timers syklus, hvoretter den automatisk slås av.
Mykt PÅ/AV-lys: Denne funksjonen styres elektronisk og øker eller demper lyset gradvis når den slås på og av, noe som gir forbedret og behagelig lysytelse.
Slow Motion-åpning: Denne funksjonen som er integrert i Sphera-komfyrhetten beveger glassfronten for å skape en korrekt avtrekksoverflate. Som navnet er denne bevegelsen langsom og presis, noe som forbedrer kombinasjonen mellom ekstraksjonsytelse, stil og teknologi.
Dobbelt sug, et ekstra sugepunkt utstyrt med fettfilter er plassert i bunnen mellom lysdiodene. Denne løsningen hjelper til med å fange opp et større volum av matlagingsdamp og -lukter.

Betjening Berøringsskjerm 3S + B
Lys LED 2 x 1,2 W – 3000K
Maks luftmengde 754 m3/t
Total effekt i W 277,4 W
Lydnivå 64 dB(A)
Energiklasse A

Varenr.
102140
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×