I-Hood veggventilator B 90 cm, st l. Bluetooth tilkobling

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 18 290

90 cm ventilatorhette med bluetooth til vegg

Enkel og essensiell linje, lett å tilpasse til forskjellige estetiske smaker, men sikkert nyskapende i teknologien: en ny ekstraordinær kjøkkenhette er født.Fra nå av vil matlaging bli en morsom og bekymringsløs tid, fordi iHood er i stand til å spille favorittmusikken din ganske enkelt ved å koble den til smarttelefonen din via Bluetooth.Alternativt, med et trykk, kan du lytte til dine mest elskede radiostasjoner som kommer fra radioen som er integrert i produktet, og med ett trykk kan du til og med svare på telefonsamtaler og snakke håndfritt uten å måtte ta telefonen. Det vi kan garantere er at hvis du prøver det, kan du ikke leve uten!

Bluetooth trådløse høyttalere for å koble til alle typer smarttelefoner.
Digital integrert radio innvendig.
Integrert mikrofon for å ringe/svare håndfri.
Andre mikrofon for å redusere miljøstøyen.
Justerbar og forsinket selvslukking: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avslåing av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og for å forhindre dårlig lukt forårsaket av fettansamlinger.
Lysindikator for kullfilterbytte: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når det aktive kullfilteret må skiftes. Dette filteret er designet for å absorbere lukt som produseres under matlaging. Det er av ytterste viktighet å skifte ut disse filtrene regelmessig, da de mister effektiviteten og luktfangstevnen

Bredde 90 cm
Stål
Luft ut
Betjening: Berøringsskjerm 3S + B
Lys LED 2 x 1,2W – 3000K

Maks luftmengde 754 m3/t
Total forbruk i watt 277,4 W
Lydnivå 64 dB(A)
Energiklasse A

 

Varenr.
102126
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×