Hide integrert ventilator B 60

Galvamet

Lager
På lager
Pris
kr 7 690

Hide integrert ventilator 80 cm

Stål

Versjon

Kanal ut

Kontroller Elektronisk soft touch 3S + B

Lys LED 2 x 1,2W – 3000K

Maks luftmengde 754 m3/t

Maks forbruk 277,4 W

Lydnivå 64 dB(A)

Energiklasse A

Justerbar og forsinket stopp: Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avslåing av kjøkkenhetten som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når fettfilteret av metall som er designet for å fange opp fett i luften, trenger rengjøring. Det er av ytterste viktighet å rengjøre disse filtrene for å sikre at kjøkkenhettens komponenter er beskyttet og til
forhindre dårlig lukt forårsaket av opphopning av fett
Lysindikator for kullfilterbytte: Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når det aktive kullfilteret må skiftes. Dette filteret er designet for å absorbere lukt som produseres under matlaging. Det er av ytterste viktighet å skifte ut disse filtrene regelmessig, da de mister effektiviteten og luktfangstevnen.
Perimeteravsug: Dette består av et mekanisk system som bokstavelig talt tvinger, skyver, kokedampene trekkes ut langs en spalte som går langs omkretsen av kjøkkenhetten. Dette systemet øker avtrekksytelsen samtidig som det reduserer støyutslipp fra kjøkkenhetten. Design og utseende er også forbedret ettersom fettfiltrene ikke lenger er synlige.
Enkel rengjøring, bunnpanelet kan enkelt fjernes uten bruk av verktøy.

Varenr.
102186
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×