Kompaktech GM Induksjon med ventilasjon, B 86 cm. 4 soner

Galvamet

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 52 090

86 cm induksjonstopp med ventilasjon.

Justerbar og forsinket stopp. Denne funksjonen lar deg programmere forsinket avstenging av kjøkkenviften som på kortest mulig tid gir riktig nivå av luftrenhet på kjøkkenet ditt.
Lysindikator for vedlikehold av fettfilter. Kjøkkenhetten informerer deg automatisk når metallfettfilteret designet for å fange fett i luften trenger rengjøring.
Long Life-luktfilterregenereringsadvarsel: Long Life-luktfilteret fanger opp alle luktene som finnes i matlagingsdampene, og garanterer ren luft på kjøkkenet ditt. Det trenger ikke byttes like ofte som et vanlig aktivert kullfilter, det kan regenereres hver 3.-4. måned, og i alle fall etter bruksfrekvensen på hetten, med vanlig vask i oppvaskmaskinen på ca. 70 ° C uten noen form for vaskemiddel, etterfulgt av tørking i ovnen i 30 minutter ved 70 ° C. For å holde effektiviteten høy, anbefales det å bytte Long Life-filteret etter 6/8 regenereringssykluser.
Høykvalitets rustfritt stål AISI 304 for rammen og klaffene, den polerte finishen tillater en enkel og rask rengjøring. Hele strukturen er sammensatt av slitasje- og varmebestandige materialer, ingen detaljer er i plast!
Push-pull åpning med kontrollert hastighet. Takket være muligheten for å starte klaffene individuelt, er det mulig å velge aspirasjonsområde for hver aktive kokesone. Dette sikrer, med likt sug av et tradisjonelt system med rutenett, at motorturtallet reduseres med mindre forbruk og støy.
Mens avtrekket ikke er aktiv, forhindrer lukkede klaffer utilsiktet fall av mat eller gjenstander. Den forhindrer også at dårlig lukt kommer ut på grunn av fettavleiringer i kokedampene som holdes tilbake av fettfilteret.
Ingen synlige detaljer kan fjernes eller må vaskes i oppvaskmaskin. Dette forhindrer hyppige vask som forårsaker fargeendringer eller skader som kan skje med andre systemer tilgjengelig på markedet.
Antifettfilteret og fettdryppbrettet kan enkelt tas ut og settes inn igjen fra toppen etter å ha åpnet den høyre klaffen. De kan vaskes i oppvaskmaskin.
Rengjøring av de indre delene av panseret er også enkelt takket være sideåpningen med magnetisk lukking.
Ikke bare overflødig væske som følge av utilsiktet fall under matlaging, men fremfor alt væsken på grunn av kondens, samles opp inne i væskeoppsamlingsbeholderen. En ventil som er lett å åpne, gir enkel tømming av overflødig væske.
Dag etter dag samler det seg kondens inne i panseret, en elektronisk sensor signaliserer visningen av det høyeste nivået i væskeoppsamlingsbeholderen. Enheten stopper aspirasjonen inntil utslippet forhindrer at væsker suges ut av motoren ved å skade den.
Tilpasningsevne og prosjektfrihet, enheten kan tilpasses alle typer rom takket være den teleskopiske høyden og dybden. Luftutløpet kan rotere 360° for å velge riktig retning. I tillegg kan hele motorboksen rotere 180° for å plasseres bak skapet, noe som gir full utnyttelse av plassen inne i basen.
Strategisk plassering av motoren, motoren plassert inne i sokkelen sikrer enkel reparasjon av selve motoren eller induksjonstoppen. Faktisk er det mulig å reparere induksjonen uten å fjerne koketoppen fra benkeplaten eller hetten. Selv motorstøyen er betydelig redusert på grunn av plasseringen vekk fra brukeren og skuffene som skjermer den.
Kanal ut/Resirkulering, med et enkelt sett (valgfritt) kan hetten byttes fra kanal ut (med rør) til resirkulering (uten rør). Settet kan enten være med Long Life aktivert kull (regenererbart i ovnen) eller med den nye plasmateknologien.
 

Bredde 86 x 52
Sort glasskeramikk
Kokesoner 4
Sone 1 2,1 – 3,7 kW
Sone 2 2,1 – 3,7 kW
Sone 3 2,1 – 3,7 kW
Sone 4 2,1 – 3,7 kW
Total forbruk i watt 7,4 kW
Brosoner 2
Effektnivåer 9

Ventilatordel
Maks luftmengde 822 m3/t
Total forbruk i watt 170 W
Spenning 220 – 240 V
Lydnivå 72 dB(A)
Betjening Berøringsskjerm 3S+B
Energiklasse A+++

 
 
Varenr.
102101
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×